Yhteystiedot

Sivusto on luotu tarjoamaan perustietoa traditionaalisesta wiccasta. Mukana sivuston luonnissa ja ylläpidossa on alexandrialaisia ja gardnerilaisia initioituja eri coveneista. 
Sivuston ”Blogi” osiosta löydät laajemmin eri kirjoittajien omia ajatuksia wiccasta, niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä sivuston ylläpitäjiin wicca@wicca.fi -osoitteen kautta.

SUOMESSA TOIMIVIA COVENEITA:

Aarnivalkea, alexandrialainen coven, Pirkanmaa
Olemme avoimia yhteydenotoille rehellisiltä etsijöiltä, joita ajaa alexandrialaisen tradition pariin aito kiinnostus ja kutsumus.
Yhteydenotto: aarnivalkea@wicca.fi

Tree under the Full Moon, alexandrialainen coven, Hämeenlinna
Covenissamme pyritään ottamaan huomioon ihmisten yksilölliset elämäntilanteet, joten opetus ja oppiminen etenee yksilöiden omassa tahdissa. Coven tapaa noin kerran kuukaudessa. Talvella usein pidempi tauko tapaamisissa yleensä Yulesta Imbolciin samoin kesäaikaan on usein tauko Lithasta Lammakseen. Tavoitteenamme ottaa huomioon jäsenten perhe ja muu oma elämä. Tapaamiset ovat Hämeenlinnan maaseutualueella ja juurevasti lähellä luontoa. Ulkorituaaleja tehdään lämpimänä vuodenaikana sään salliessa. Jäsentemme käytännön kulkemisasiat myös julkisilla kulkuvälineillä ovat järjestyneet maaseutusijainnista huolimatta. Pääasiallinen rituaalikieli on englanti, keskustelukieli ja opetuskieli on suomi. Joitain rituaaliosia tehdään myös suomeksi.
Yhteydenotto: fullmoon.hameenlinna@wicca.fi

Noidanlukot, gardnerilainen outer court, Pääkaupunkiseutu
Yhteydenotto: noidanlukot@wicca.fi

Helsingissä toimintaa aloittamassa oleva alexandrialaisen wiccan opetuscoven.
Yhteydenotto: praxis@wicca.fi


Huomioithan, että listassa ei löydy kaikkia suomalaisia coveneita. Mikäli olet toiminnassa olevan traditionaalisen wiccacovenin HPS/HP ja haluat, että coveninne lisätään tälle sivustolle luetteloon, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen wicca@wicca.fi. Lisäämme listaan ainoastaan coveneita, joiden traditionaalinen linja voidaan varmistaa (vouchata).