Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MEISTÄ

Sivusto on luotu tarjoamaan perustietoa traditionaalisesta wiccasta. Mukana sivuston luonnissa ja ylläpidossa on alexandrialaisia ja gardnerilaisia initioituja eri coveneista. 
Sivuston "Blogi" osiosta löydät laajemmin eri kirjoittajien omia ajatuksia wiccasta, niin kotimaasta kuin maailmaltakin. 

 

SUOMESSA TOIMIVIA COVENEITA:

Aarnivalkea, alexandrialainen coven, Tampere
Olemme avoimia vastaanottamaan yhteydenottoja rehellisiltä etsijöiltä, joita aidosti kiinnostaa initiaatio alexandrialaiseen traditioon.

  • Yhteydenotto: aarnivalkea@wicca.fi
 
Lunaria, alexandrialainen coven, Espoo
Olemme alexandrialainen coven ja pääpaikka on Espoossa. Coven toimii myös opetus-covenina, ja pyrimme kokoontumaan vuoden- ja kuunkierron mukaan. Jokainen jäsen on vastuussa pääsystään tapaamisiin ja näin ollen pystyy myös  vaikuttamaan omaan kehitykseensä.
  • Yhteydenotto: lunaria@wicca.fi

Tree under the Full Moon, alexandrialainen coven, Hämeenlinna
Covenissamme pyritään ottamaan huomioon ihmisten yksilölliset elämäntilanteet, joten opetus ja oppiminen etenee yksilöiden omassa tahdissa. Coven tapaa noin kerran kuukaudessa. Talvella usein pidempi tauko tapaamisissa yleensä Yulesta Imbolciin samoin kesäaikaan on usein tauko Lithasta Lammakseen. Tavoitteenamme ottaa huomioon jäsenten perhe ja muu oma elämä. Tapaamiset ovat Hämeenlinnan maaseutualueella ja juurevasti lähellä luontoa. Ulkorituaaleja tehdään lämpimänä vuodenaikana sään salliessa. Jäsentemme käytännön kulkemisasiat myös julkisilla kulkuvälineillä ovat järjestyneet maaseutusijainnista huolimatta. Pääasiallinen rituaalikieli on englanti, keskustelukieli ja opetuskieli on suomi. Joitain rituaaliosia tehdään myös suomeksi.
  • Yhteydenotto: fullmoon.hameenlinna@wicca.fi

Noidanlukot, gardnerilainen outer court, Pääkaupunkiseutu
  • Yhteydenotto: noidanlukot@wicca.fi
 
 
!!! Huomioithan, että listassa ei löydy kaikkia suomalaisia coveneita. Mikäli olet toiminnassa olevan traditionaalisen wiccacovenin HPS/HP ja haluat, että coveninne lisätään tälle sivustolle luetteloon, voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen wicca@wicca.fi. Lisäämme listaan ainoastaan coveneita, joiden traditionaalinen linja voidaan varmistaa (vouchata).

 

InitiaatioInitiaatio 

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli tunnet tarvetta syystä tai toisesta olla yhteydessä, käytä alla olevaa lomaketta tai lähetä sähköpostia: wicca@wicca.fi

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.